Alatura-te comunitatii noastre pe facebook

Certificat energetic Suceava Servicii profesionale rapide !

Compania noastra cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, va intampina cu servicii profesionale si autorizate de eliberare a certificatelor energetice, necesare pentru a determina in mod corect eficienta energetica a unei cladiri. Certificarea energetica consta intr-o procedura prin care se evalueaza performanta energetica a locuintei dumneavoastra, indiferent ca este vorba despre un apartament sau o cladire unifamiliala.

certificat energetic suceava

Metodologia de calcul repsecta anumite norme tehnice si este definita prin legislatie, astfel ca exista cativa factori investigati in mod deosebit, dupa cum veti vedea in continuare. Mai exact, aceasta procedura are in vedere determinarea nivelului de protectie termica al cladirii respective si stabilirea clasei energetice din punctul de vedere al instalatiilor de incalzire, climatizare, iluminat etc. Desigur, acolo unde este cazul, se vor lua in calcul si alte surse alternative de generare a energiei, precum panouri fotovoltaice, pompe de caldura, instalatii de cogenerare sau altele. Asadar, compania noastra transpune toata aceasta analiza intr-un document oficial tiparit si va ofera un Certificat Energetic Suceava. Astfel, veti sti exact la ce cheltuieli anuale sa va asteptati ca potential chirias sau cumparator al unei locuinte. In acest fel, puteti lua cea mai buna decizie cu privire la bugetul dumneavoastra si posibilitatile de investitie pe termen lung.

Cum si de ce se intocmeste un certificat energetic Suceava ?

Pentru ca eliberarea acestui certificat energetic Suceava sa fie posibila, vor fi parcurse mai multe etape. Mai intai se va face o cercetare preliminara a cladirii si instalatiilor din aceasta, dupa care va incepe procesul de stabilire a performantelor cladirii si instalatiilor. Apoi urmeaza generarea unor rapoarte privind consumul anual de energie al cladirii necesar pentru incalzirea spatiului, pentru ventilarea acestuia, iluminare sau prepararea apei calde. Datele sunt concretizate sub forma unor cifre obtinute din calcule, acestea fiind concluziile auditorului energetic cu privire la evaluarea realizata.

Scopul acestui certificat energetic este de a ii ajuta pe potentialii cumparatori si chiriasi sa compare cat mai obiectiv performanta energetica a proprietatilor disponibile. Rezultatele certificatelor pot fi bune sau rele, insa proprietarul este obligat sa prezinte acest document celor interesati de proprietatea sa indiferent de concluzii. Avand in vedere ca exista 7 clase pe scala energetica (clasa A fiind consumul cel mai scazut de energie, iar clasa G fiind cel mai ridicat consum de energie), oricine va sti sa interpreteze in mod corect datele prezente in acest document.

beneficii certificat energetic

Cine castiga de pe urma acestui certificat energetic Suceava ?

Noi va asiguram ca ambele parti implicate vor avea de castigat de pe urma eliberarii acestui certificat energetic Suceava. In primul rand, cumparatorul sau chiriasul este informat in mod onest care vor fi cheltuielile de intretinere si eficienta energetica a locuintei respective, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Pe de alta parte, o evaluare corecta si completa a performantei energetice a cladirii poate determina proprietarul sa investeasca in reabilitarea termica a acesteia, ceea ce va duce la costuri mai scazute si potentiali clienti mai satisfacuti.

Asadar, va asteptam cu servicii prompte, profesionale si ieftine! Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre si certificatul energetic, va rugam sa ne contactati!

Incepem ?
Cere o cotatie sau contacteaza-ne

Adresa

Strada Stejarului nr. 2
Camera 1, Mun. Suceava

Telefon & Email

contact@certificatesuceava.ro
+40 744 132 095

Date firma

S.C. ENERGOAUDIT ADAM S.R.L.
Reg Com: J33/1148/2018
CUI: 39655251
Trimite un mesaj